a Jövőkép rendezvény ‘NON-PROFIT’

A Jövőkép rendezvény szervezőinek az élete már hosszú ideje elszakadt nemcsak a sátán eme teremtményétől, hogy teremts-több-nyereséget-mint-a-másik, de maga a több-pénz-kergetés is rég a feledés homályába veszett. A pénz a duális világ süllyedő csatahajója. Ezt fontos megérteni mindannyiunknak.

Igazából nem ez a gondolat a Jövőkép rendezvény vezérvonala, ennél messze túlmutatóbb, viszont kimondani és rögzíteni szükségesnek látjuk: e rendezvény ÉRTETEK-ÉRTÜNK KERÜL MEGRENDEZÉSRE, a pénzügyi része egy ma még elkerülhetetlen eszköz csupán.

Nyilvánvalóan komoly költségek merülhetnek fel, amikor ennyi résztvevő, ennyi szeretettel teli magyar ember egy, helyen, boldogságban az Öregistennel kíván találkozni. Csak néhány eme elkerülhetetlen költségek közül, a szervezőknek gondoskodni kell:

  • az odautazók autójáról, a utazási költséget is nehezen előteremteni tudó családok oda-vissza utazására szervezendő autóbuszok elhelyezéséről;
  • mindenki tiszta és kulturált anyagcsere-ügyletei helyszíneiről;
  • gyerekekkel érkező családok mosdási, fürdési lehetőségéről, beleértve pl. a pelus-csere-hely igényét is;
  • a részvevők étkezési lehetőségéről;
  • a rendezvény Isteni támogatottsággal bír a MAG NÉPE felemelkedését segítvén, mégis gondoskodnunk kell a résztvevő magyar emberek békéjének érdekében az ‘elkülönítéséről’ az istentelenektől, vagy a hamis-isten-imádóktól;
  • a rendezvény előadói és az ő hallgatóik előadói sátráról;
  • a rendezvény művészeinek fellépési helyéről, színpadról, világításról, hangosításról;
  •  … és …
  • a hulladék gyűjtésről és annak elszállításáról

A Jövőkép rendezvény megvalósítása támogatás-alapú. A “szakképzett” rendezvény-szervezéssel foglalkozó vállalkozások között  – lássuk be –  kevés a magyar érzelmű. Vannak a feladatok között elkerülhetetlenül pénz-ellenértékkel megvalósítható részek (pl. oda-vissza utazás-szállítás üzemanyag költsége) és minden fellépő, szervező, rendező saját döntése alapján a felajánlás szintű részvétellel megvalósítható részek. Avagy e kettő mindenkinek elfogadható keveréke?

A Jövőkép rendezvény helyszíne 2017. május 4-én eldőlt, Zöldhalompuszta. Pl. a helyszín biztosítása is egy felajánlás … és természetesen kötelességünk óvni, rendben tisztán visszaszolgáltatni Vincze Árpád úrnak, a Vincze Lovarda tulajdonosának. Köszönjük!


A részvételi lehetőség igénylésének módja e fentiek alapján került kialakításra (belépési jogosultság június 20-ra vagy június 21-re, avagy mindkét napra) támogatás ellenében.


Amennyiben a jelen anyagi körülményeid nem teszik lehetővé a rendezvény támogatását, de szíved azt mondja, hogy Te mégis szeretnél részt venni, kérjük ne habozz!

Írj egy drótposta levelet!


Az Öregisten áldásával!
MI

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Hozzászólásodat, véleményedet szeretettel várjuk!