AZ ORSZÁG SUBÁJA

subas

a Suba üzenete

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

 1. 00 000 009 mondta:

  2012 óta, amióta az Ország subája ellátogat Csíksomlyóba, spontán módon, a mise végén minden előzetes szervezés nélkül egy Szer került megtartásra, mely nem a Katolikus egyház ellen irányul, hanem az Őseink értékeiknek és szellemiségének teremt támogató lehetőséget a több mint 460 éve blokkolt szent helyen és időben való megnyilvánulásra.

  A Subáról röviden: Maga az alap suba egy hagyatékőrző közbenjárása által készült el Erdélyben 2012 vízkereszt idejére. A jelek, szimbólumok ezt követően az anyaországban kerültek felhímezésre.

  Jelenleg az Én feladatom, hogy a fontosabb rendezvényekre elvigyem és embertársainknak megmutassam, s lehetőség szerint az üzenetét felolvassam.

  Szolgálatomnak azon részét, kényelmetlenül viselem, amikor információk hiánya miatt néhány embertársunk azt hiszi, hogy a suba viselésének célja az egyéni díszelgés. Aki ismer, az tudja, hogy ez távol áll tőlem.

  Kívánom, hogy az Ország Subájának üzenetében megfogalmazott jogos tulajdonosát és viselőjét minél hamarabb megkapja a Magyar nemzet.

  Áldás: Bódi Tibor „Subás”

Hozzászólásodat, véleményedet szeretettel várjuk!