értsétek meg! véget ért …

Pár hete (a jelenleg közismert időszámítás szerint) 2016. december 21-én 11:45-kor elkezdődött a FÉNY új éve. Ez tény. Mindenki számára tény, akár elhiszi, akár nem. Ez az év a Változások, fizikai síkon is mindenki számára felismerhető módon történő megjelenésének éve. Tény. Mindenki számára, akár hiszi, akár nem. Miért is jelenthetjük ki ezt? Sok minden más, évtizedek óta történő történések mellett és azzal párhuzamosan, de annak ellenére is, az itt is elérhető, és csak Internetes felhívásra is közel százezren tettétek meg az első lépéseket 2017. január 13-án este, majd 2017. január 21-én, néhány órán belül körbekerülte Földanyát ez a Kiáltvány is … vagyis, mondjuk ki:

a Magyarok felébredtek.

Visszafordíthatatlanul.

Milyen változásokról beszéltek?

kérdezhetitek…  Sokféle, mély, alapos és átfogó változás(ok)ról. Mely(-ek) sokkal mélyebbről érinti létünket, mint azt sokan egyáltalán el tudnátok képzelni. Nem egy új párt megjelenése, de nem is egy régi visszatérése. Ezeket kérlek felejtsd el, egyszer, s mindenkorra. A partíciókra osztás avagy pártoskodás és a demokrácia kora is véget ér! Jön az új rendje a világnak, és az “alkotmányolós” vitakérdések is gyorsan értelmüket vesztik … és “ha nem hiszed járj utána” … hiszen itt jön felénk száguldva a Kozmikus Rend kora. Íratlanul. A Törvényeivel. A le sosem írt törvényeivel.

Természetesen egy “korábbi NWO” (új világrend) beharangozása is megtörtént már az   – elnyomásunkban kizárólag egy átmeneti (tulajdonképpen megvezetett, Földanyán csak jövevény, és ma már csak inkább menesztett ‘mór’-ként felemlíthető) szerepet játszókat (rövidebben: háttérhatalmat) kiszolgáló –  újságírás által, mely újságírásnak, ilyen formában úgyszintén befellegzett. Kérlek az ott bemutatott programot is töröld és felejtsd el.  Hiszen az ideiglenes szerepüket sem felismerő ‘mórok‘ által eddig ránk nyomott minden hivatalos (program) hatás (pl. megosztó egyházak és tömeggyilkos háborúk, mesterséges járványok és adó- és sárgacsekk-félelmek, arcátlan hamis zászlós események, hatalmi terror a közterület fütyülőtől az ügyészi elnyomásig, és így tovább sorolhatnánk a végtelennek látszó sort) arról szólt, hogy: Testvérem, Neked félned kell. Mindentől és állandóan. Vagyis ne is legyél képes magasabb frekvenciák befogadására és megélésére. Felejtsd el!

Töröld és felejtsd el ezt a programot és felejtsd el a létrehozóikat is!

A felejtésre ítélt szándékok szerint azt a hamis “fősodratú” és sok talmi “egyéb média” által beharangozott NWO-t kellett volna elfogadnod  – félelmedben –  az egyetlen járható útnak és ne is keress más megoldást… Egy aktuális példaként pl. fogadd el a földönkívüliek létezését is úgy, ahogy a felejtésre ítéltek megpróbálták az elkerülhetetlen felfedést (soft disclosure) beállítani és ne is láthasd meg a jelentős többségükben magasabb frekvencián azonnal felismerhető támogató szándékot. Ez volt a céljuk. Nem érte el a célját. Ez a múlt, ezt mind felejtsd el, MOST! Ne élj a múltban. Ne várj a sültgalambra hanem mutasd meg a sültgalambnak merre és hogyan szálljon. Mert erre vár a sültgalamb.

Tudatosítanod kell MAGadban, hogy bármilyen erős is volt az elnyomó program, a magyarokat nem tudta elpusztítani. (Nincs tisztelet a kivételnek és a nemzetárulóknak, és ez nem ítélet, hiszen embernek nincs joga ítélkezni másik ember felett.)

Mikor?

jön a következő kérdésed. Először is hagyd abba végre az elnyomó rendszer éltetését! MOST! Kezdd el a változást MAGadban. MOST! A folyamat elindult és tart MOST is, és annál gyorsabban élheted meg Te is a változás áldásos gyümölcsét, minél hamarabb fogsz bele a Neked kiosztott feladatba. Mi az? Kezd magadban, kezd magaddal!

Az elfelejtésre ítélt időszakban (pár ezer évről beszélünk) fogságba vetette az emberiséget a pénz megjelentetése és rabszolgasorsban tartotta az “idő“. A pénzhajhászás fogságban tartó ereje is elmúlt és a versengés-gerjesztés is már csak egy történet, hiszen minden ember-ember rendelkezik egy olyan feladattal és képességgel, amivel a másik nem. Felismerendő hát, hogy a “versenyezz, legyél jobb a másiknál” korszak kiváltó indokai is elenyésztek. Ítéld egyszerűen felejtésre  – együtt a felejtésre ítélt elnyomó rendszerrel azok végrehajtóit is, a pénzükért reszkető és felelőtlen kiszolgálóit is. Erről is, és az Előtted álló tennivalókról is, írunk még később bőven, és a sokkal fontosabb és erőteljesebb hatású “idő” szerepéről beszélünk még természetesen.

Az emberiség ily kizsákmányolásának eddig működő terve a vágyak feltüzelése, mint eszköz útján érhette el a célját. A vágytalanság erős vitakérdés, elismerem. Egyenlőre, érdekes módon elsősorban azok szállnak vitába ebben a kérdésben, akik önjelölt (avagy ugyanezen, már felejtésre ítélt hatalom által korábban kinevezett leendő – ezáltal feladataként megosztó) nemzetvezetőnek nevezik magukat titokban vagy már inkább egyre nyíltabban. Nem kihagyható a sorból az ego (már csak nemecseki kisbetűkkel) sem. Az ego tévútra viheti a jelenleg még jó úton járó, leendő szellemi tanítókat is (a média megjelenések – hírnév útján).

Amire erősen hívjuk fel a figyelmeteket most, az a még többnyire zárva lévő börtönajtó. Ezt az ajtót viszont CSAK TE tudod kinyitni. Mi ez? A SZERELEM és a SZEX tudatos szétválasztatása során erőst Rád csapott ajtó. A nyers üzekedés iránt keltett vágy… Ebből a börtönből való kijutásban a magyar nő feladata elsődleges.

Az Isteni kapcsolat és a Szakrális Magyar Nő, az ősi alapokra visszahelyezett párkapcsolatban

akit nem csak az ármányos nemzetközi nőnapon (de idetehetjük mindjárt a hasonló forrású és célú egyenjogúság kérdését is) vagy bálint napon kell meglepni a férfiaknak egy szál virággal …  A megoldás, illetve az ajtó kulcsa elsősorban a Szakrális Magyar Nő kezében van, a szerelmetes szerelem, vagy isteni szerelem meg- és átélése útján – Tan-T-Ra. Ahol nőként és férfiként is elsődleges fontosságú a kapcsolatod helyreállítása a Magyarok Istenével. E kapcsolat kezdetektől létezik, hiszen Benned él magyar Testvérem, a Részed. Vedd fel a kapcsolatot MAGaddal. Nem kell hozzá se templom, se templomszolga. Szólítsd meg és figyelj a válaszokra. Az Isten, az igazi, az Öregisten, a Magyarok Istene a Teremtő szeret Téged. Nem büntet, ne fogadd el a félelemben-tartás e pillérét sem. Keresd meg magadban az isteni részedet és élj vele harmóniában.

Élj Isteni szerelemben! Élj a Fényben! Ez az elsődleges feladatod.

Sokan  már beszélnek erről s egyre többen tanítják (?!) de ki az aki át is éli? Ki ismeri a Fényben élő teljességet, a SZERELEM művészetét? Várunk benneteket a Fényben, az Isteni létben!

Az Öregisten áldásával!
MI

Címke , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Hozzászólásodat, véleményedet szeretettel várjuk!