FelelŐssÉgről és az ÖsszeFogásról röviden

„Csak a tűz edzi erősre a kardot.”

Azt tapasztalom, hogy egyre több ember, csoport, közösség van, aki változást szeretne, és ezen munkálkodik is. Viszont szerteszét, egymástól megosztva kétségek közt teszi. Úgy érzem ideje egybe kovácsolódnunk, hogy teljességgel vÉgig vigyük mind azt, ami a KözÖs akarat.

Ilyenkor felmerül többeknél a kérdés, hogy jó-jó, de ki az, aki mindezt ezt egybe tudja fűzni, méltó, megvan hozzá a KépessÉge és ehhez megkapja mindenkitől a bizalmat is?… Mert szerintem ez egy óriási FelelŐssÉg!

Egy Kedves Barátom ezzel kapcsolatosan mondott egy nagy Igazságot. Összefogni csak azzal tudsz, aki veled egy, vagy hasonló szinten van. És ez nem nagyképűség, hanem tény. A Tudatlanság és a Tisztelet hiánya gerjeszti az emberi ellentétek nagy részét. Az Aranyszabály [Aranytükör Törvény] pedig EGY-SZERű: „Úgy kell cselekednem másokkal, ahogyan szeretném, hogy velem is cselekedjenek!”

Elkövettek nagyon sok rossz dolog kb. 1500 éven keresztül, ami egy irányba mutat teljesen tisztán. Ennyi „idő” nem volt elég ahhoz, hogy legalább egy alaptétel meg legyen tanulva!? NE HAZUDJ! A többit már hozzá se sorolom, hosszú a lista… De Vége ennek az „életfelfogásnak”! Nagyon sokan takarítva lesznek és csak a normális, egyenes, IGAZ EMBEREK kapnak helyet a „világközösség” felemelésében-vezetésében.

Mert Törvényünk az Erényünk!

Összegezte és lerótta, Nap Hun [MagUra Temes], 1983 03 23 13:30

Címke , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Hozzászólásodat, véleményedet szeretettel várjuk!