Gyertyaszentelő BoldogAsszony elé

Világunk VAJÚDIK. A megszületés pillanatait éljük.   A változást ígérő új amerikai elnök ELLEN a pénzhatalom minden követ megmozgat.   A HAMISSÁG, a STN harcol  – végvonalait védi –  az IGAZSÁG ellen.   Sorra, rendre lebuknak a csalók, kiderülnek a hamisságok, a „Média” elvesztette hitelességét a tájékoztatásban.   A Brit Birodalom és a Vatikán is elbukik.   A Világ legnagyobb adósai nem tudnak, nem AKARNAK fizetni.   Nekik „ez nem szokásuk” itt „minden az övék”…!

A TUDATÉRT folyik a küzdelem. Pénz-uralom, vagy SZERELMETES LÉT?

Putyin, a népünkkel lojális Orosz elnök Gyertyaszentelő NagyBoldogAsszony napján Magyarországra jön.   A gazdasági és morális csődben vergődő EU, Oroszország ELLEN hergeli a népeket.   Putyin hazánk pénzügyi gazdasági és társadalmi felvirágzását kínálni jön.   Kölcsönös tisztelet és gazdasági előnyök alapján.   600 „mentalista” kíséri.   Ők a valódi testőrség.

Kormányzására Putyin  – minden oroszok pátriárkája –  Kirill pópa ÁLDÁSÁT KÉRTE.   A transzcendens dimenziókat ismerő férfi.   Skyta tudatú államvezető, hagyományainkat, történelmünket  – szerepünket az ARANY KOR-ban –  ismeri!   A JÖVŐ katalizátora is Mi, Magyarok vagyunk. Putyin TUDJA ezt!

Hatalmát már rég megtörte volna a STN hatalmi gépezete, HA TUDTA VOLNA.
Az oroszok katonai fölénybe kerültek. Földönkívüli segítséggel.   Őt kérték fel együttműködésre  – az egyensúly visszaállítása érdekében…   Gazdasági hatalmat a nemzetek ÖSSZEFOGÁSÁVAL értek el, megszervezték a BRICS országok (Brazília, Oroszország, India, Kína, Dél-Afrika) közösségét.

A kibékíthetetlen, SZEMBEN ÁLLÓ hatalmi érdekek, ellenséges katonai erők időszaka VÉGET ÉRT!   A Föld immár kilépett a GALAKTIKUS színtérre, és mint ilyen, nem irányíthatják többé azok, akik eddig: IDEGEN, EMBER-gyűlölő LÉNYEK!   Rabszolgatartók.   Tudat-, és gén-manipulálók !

JóISTENÜNK VELÜNK VAN … akaratából eljön a SZABADSÁG, az IGAZSÁG és a SZERELEM URALKODÁSA

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Hozzászólásodat, véleményedet szeretettel várjuk!