hány a barátod?

A minap nekem szegezett valaki egy kérdést,  közvetetten a barátaim számára vonatkozott.

Nem válaszoltam azonnal, mert magam is elmélyedtem a kérdésben, de méginkább a kérdés előzményeiben és a következményeiben. Közben magam sem tudtam meghatározni például a barátaim számát.

Nem arra vonatkozott a kérdés, hogy hány embert szeretek, tiszta szívemből. Erre egyszerű a válasz. Sok sok embert szeretek, sok olyat is, akit még sosem láttam ebben a fizikai életemben. Mert a tiszta szívű magyar embert mindet szeretem. És velük számtalanszor találkoztam már ebben az évben, amikor a MI dolgunkat tettük. ÉS a dolgunkat nem ebben a három dimenziós fizikai világban tettük. Szeretlek Benneteket MAG Testvéreim! Szeretetem feltétel nélküli. Nem várom el senkitől, hogy viszont szeressen, megismerjen, jót vagy rosszat vagy egyáltalán bármit is gondoljon rólam. Nem ezért vagyok itt és most ebben a ruhában…

Szóval gondolkodóba estem. “Gyűjtök-e barátokat” a duális világ meghatározásai szerint? A válasz nem is kérdés, nem. Gyűjtök-e “tisztelőket” ugyanilyen megfontolásból? A válasz határozott és azonnali nem.

Akkor szükségem van “barátokra”? A válasz lehet erre igen, hogyne! Kell mindig, aki tükröt tart elém, akár egy kérdéssel, ami jól esik, vagy nem, aki elmondja a véleményét, akár jól esik, akár nem és nem kertel, nem álcáz, nem bújik mosolygós “poker-face” mögé. Viszont nem kell barátnak lennie.

Nehéz ember vagyok, tudom. Sosem kertelek, mindig elmondom a véleményem, sokszor akkor is, amikor senki nem kérdezi. Akkor mondom el, amikor hazugságot érzek, megtévesztést látok, és az árthat azoknak, akiket szeretek. A Tiszta szívű MAG-oknak, akikben ott rejlik a MAG Népe jövője. A MI jövőnk…

Barátom-e az akit szeretek? Nem! Ennél sokkal több. Hiszen ahonnan jöttünk, ide, most, ott ennél sokkal többek voltunk. Testvérek. EGY-ek.

És azért jöttünk, most ide, hogy újra EGY-ek legyünk, és a hogyant meg is mutassuk Földanya többi ember embereinek. Megmutathassuk ezt az EGY-séget a Multiverzum más lényeinek is. Ez a dolgunk. Ezt tesszük is. Tesszük, teszem, a háttérben, csendben.

Szándékom ellenére, egyre inkább nyilvánosságra kerül a véleményem. És a nyilvánosságra kerülő véleményemmel is igenis megosztó akarok lenni. Mivel nem tehetek mást. Nem vehetek részt semmilyen hazug akcióban. Nem vehetek részt semmilyen akcióban, ami csak egy százaléknyira is eltéríti a MAG Népét attól a céltól, ami miatt MI, MOST MIND EGYÜTT itt vagyunk. Nem nézhetem tétlenül a félrevezető akciókat. Nem azt vállaltam, amikor 55 éve újra testet öltöttem itt a Földön.

MAG Testvéreim, barátaim vagytok-é?


Az Öregisten áldásával!
MI

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Hozzászólásodat, véleményedet szeretettel várjuk!