KozmiKus MagiKus EgyeTemes Körös(z)tÉnysÉgünk RendbetEtele

MAG(i) Magus ÖröksÉged

„Megjártam a Hadak Útját [TejÚt].” Erről szól az ŐsrEge: Vala-KI a KI-RÁ[y] KoronaCsokor [CsakRa] a MAGa módján. – „KI mint vet úgy arat.” ~ GyóTartÓ ~ KunDalini. A KíGyó [ÉletErő Áramlását JelKépezi] a Méd [Magya] Mágus Papok jelvénye.

Testünk nagy rÉszben vÍz és Só = Ős Kristály. Ezért Tudod a Szemeddel [Lélek Tükre] Napba teKIntve, Szer-Vezeted önTeni Egész-s-Éggel. Természetesen Tiszta Só és vÍz a Ha-Ra Só, a-KI-vel összekötöd Magodban az Eget a Földdel.

Ha megnézzük MAGa a MEDitáció, MEDical, MEDicina, MEDiCus… szavakat, mindegyik gyógyítással kapcsolatos. MAGja a MED azaz MÉD [Magya] ami a Méd Mágus MAGi törzset Tükrözi.

Ugye ezek után nem kell mondani KI-k voltak ők? Lássuk: MAG Népe • – MAGi – MAGia – MAGas – MAGos – MAGus – MAG Ős – MAGog – MAG Őr – MAGor – MAGur – MAGar – MAGyar – Megyer – Meder – Méd – MediCus [Medi Kus]… KozMiKus REND MAG UR RA.

Ha tudatosul benned hogy a Kárpát-MEDencében [rÉgen MAGURA-MEDence neve] legvékonyabb a földkéreg, tehát legközelebb van a MAG-MÁHOZ, ami meleg-vIZek Birodalmán lebeg, akkor RÁ-jössz és Tudni fogod MAGod módján működtetni az ERŐTERET! Víz = ÍZ = Duna, rÉgen ISTER [IsTen] a neve.

Atilla [aKI Etel-Atil-Ital ~ vÍz Ten Ős Tora] ezt nagyon jól tudta, ezért volt itt a MagUra-medencében a „bázisa” és irányította innen a MINDENsÉGET. Minden Jelen!

MEDitálj – I/MA = TEDD MEG/MAG MOST ~ SZÍVBŐL! Ilyen EGY-SZERű.

MagUra – Atilla a MagiKus Körös(z)tény – KöRiSTeN Ostora

ÉLETERŐ – Mind-EN-KI!

Egyetlen EGY ERŐ [Forrás] VAN, amiből minden (KI)ÁRAD. Vagy ÉPÍTESZ vele, vagy rombolsz. Az Erő az IgazsÁgban van! A-KI-nél az IgazsÁg, annál az Erő. Tartsd kezedben az Erőt, s ura leszel az Életednek!

Vagyok, a-KI vagyok… AnyaNyelvünkben az Elvünk. KI-CSI [CHI] a Bors, de ERŐs” – Magyar ŐsmondÁs.

„Jó Gondolatok, Jó Szavak és Jó Tettek.” KI Működetése Hét szinTEN elMAGYARázva:

  • KI-gondolás
  • KI-nézés
  • KI-képzés
  • KI-lépés
  • KI-áradás
  • KI-borítás
  • KI-élés

„Alattad a FÖLD, fölötted az ÉG, benned a LÉT-RA”

„Ami lent van, az megfelel annak, ami fent van, és ami fent van, az megfelel annak, ami lent van, hogy az egyetlen varázslatának műveletét végrehajtsd.”

MAG(a) „KI” a középpont [„0-pont energia”] ÉLetErő. Amiből minden KI-árad. Teremt-Ő. Kínaiak CHI-nek nevezik, Japánok KI-nek. AnyaNyelvünk, ami az Elvünk, meg kódolva hordozza ezt az Ősi TudÁst. A-KI tudja működtetni, megérti a lényegét annak, hogy Teremtő Szellemek vagyunk. És KÖZ ŐS s ÉG alatt, e KÉPES s ÉG, még erősebben tud KI-vetülni a környezetünkre…

Ezért rémisztgetnek mindenhol, hogy FÉL-ELEMBEN tartsanak benneteket. Mert a-KI FÉL, az nem EG-ÉSZ, tehát ebben a formában, nem EGÉSZ-s-ÉGES. Ha újból megtalálod ön-MAG-od, ismét a-KI-ben tudsz létezni, mint TEREMT-Ő!

Nem kell nektek KÖZ-VETÍTŐ, mikor saját MAGatok vagytok a KI. Aki arról prédikál, hogy csak ő beszélt vele és üzent általa, az FÉL-re vezet benneteket. Aki áruba bocsássa ezt a TUD-ÁST, ami MINDEN-KI-é, az hamis próféta jelmezében tetszeleg felétek.

Női MinŐsÉg Forrása – Jóni [yoni] MUdRA – Vala-KI SzemÉrmes [„szeméremajkak”]

HARA KI – Az Áldott állapot nem „terhes”!

Az ÉLETENERGIA „A-KI” a Harában [Hasban] lakozik. A japán harcművészetekben minden mozdulat és erő a harából ered-árad. A HARA az Élet székhelye és a belső energia központja. Hivatkoznak rá úgy is, mint egy elmeállapot az egyén jellemfejlődése során. A-KI URALJA a harát, az nem veszíti el egyensúlyát és higgadtságát. Akinek erős a harája, az nem égeti és használja el magát teljesen. Megtanul lehorgonyozni a harában, képes lerázni a testi-lelki zavarokat, megszabadítani magát az egótól és visszatérni az „Ős létezés” mélyebb EREJÉHEZ.

A Szamurájok nem véletlenül tették a HARA-KI-RIT keresztmetszéssel. [Kör-osztó metszése.]

Hara az eszközünk, amelyen keresztül a világegyetemhez kapcsolódunk, ez a navigációs rendszerünk a mindennapi cselekedetekhez. Természetes állapotunkban alapvetően a harából „gondolkodunk” és nem az elméből.

A KI/CHI ÉLetERŐ ott lakozik minden emberi lényben, mint egy pislákoló gyertyaláng várva, hogy lángra lobbanjon. Amikor a KI/CHI energia [ÉLetERŐ] elég erős a harában, akkor az a potenciális energiát olyan mértékben aktiválja, hogy az egyenesen az agyig emelkedik, egy pillanatnyi „KI-robbanást” – „KI-áradást” előidézve.

A Haránk tulajdonképpen a „köldökzsinórunk”, amivel összekötjük az Eget a Földdel, LÉT-RA. Csatlakozunk ŐsTenAnyához.

„Mind az egész földnek pedig egy nyelve és egyféle beszéde vala. Ímé e nép egy, s az egésznek egy a nyelve, és munkájának ez a kezdete; és bizony semmi sem gátolja, hogy véghez ne vigyenek mindent, amit ELGONDOLNAK MAGukban.”

A MAG az IsTen Igéje.

Összegezte és lerótta, Nap Hun [MagUra Temes], 1983 03 23 13:30

Címke , , , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Hozzászólásodat, véleményedet szeretettel várjuk!