Közösségünkről

Ilyen céllal "közösség" vagy "közös-s-ég" létrehozása évek óta érlelődik.  Itt is, ott is szerte a Kárpát hazában. Hol valós, hol hamis szándékkal talán kicsiben ha meg is valósult néha  - csupán ideig-óráig működött. Természetesen nem mi, a Magyar Nemzetegyesítő Közösség (hamarost Magyar Egyesített Nemzetközösség) alapítói, vagy az első Magyar Nemzeti Kártyák birtokosai, avagy e honlap szerkesztői és szerzői vagyunk azok akik ennek szükségességét először ismerték fel.

Régóta esedékes, sok ezer hasonló és rendre kudarcba fulladt próbálkozás után az elindulás feladatunkban tehát nem volt könnyű.   Nem volt könnyű azért sem, mert a csatlakozóknak le kell tenniük énjük azon részét, melyet nem képesek saját szolgálatukba állítani. Sokan  - már felemelkedettebb gondolkodásmódú társaink -  mondják az énjüket "ego"-nak, és hibásan, teljesen meg is akarnak tőle szabadulni. A közösségünkhöz csatlakozó nemzettársainktól azonban kérjük, hogy ezt ők ne tegyék! Mivel fognak alkotni a magyar nemzet közösségéért?   Csupán uralnod kell.   Csak  uralni....

Aki erre már képes, az felismeri, vagy már fel is ismerte hogy az, amit eddig létrehozott ... és kiváló ... és természetesen szükséges ... és így egy gyöngyszem  - a sok hasonló közül, annak a terméknek vagy szolgáltatásnak, avagy csak azt létrehozni szándékozó jó eszmének -  a magyarság felemelkedéséért mindenképpen működnie kell és már tökéletesen lényegtelen az az aprócska részlet,  hogy ki volt az, aki azt létrehozta.   Hiszen ma már csak az EGY-SÉG kap támogatást.   Várjuk és szeretettel fogadjuk a gyöngyszemek alkotóit!

tmk_logo_rovas

A Magyar Nemzetegyesítő Közösség csak 2016 nyarán alakult meg, így, értékrendünk szerint.   Várunk mindenkit, akinek ugyanaz fontos, mint nekünk, vagyis minden tiszta MAGYAR EMBER-t.

Ebben a menüpontban lejjebb, a nyilvánvaló kérdéseidre próbálunk adni választ, de amint a közösségünk tagja vagy, avagy csak leszel, máris kérünk, hogy segítsd munkánkat, bátran egészítsd ki a honlapunkon olvashatókat véleményeddel, javaslataiddal.

2 hozzászólás a(z) Közösségünkről bejegyzéshez

 1. Holczinger Miklós mondta:

  Üdvözletem.Üdvözítő a törekvéseitek.Ha bármiben tudok segíteni szóljatok,szívesen részt vállalnék az ügy sikerre viteléhez.

 2. 00 000 011 mondta:

  MAG TESTVÉREIM!

  Mondhatjuk, már mindenki láthatja, hogy különösen különleges korba jöttünk le, mindannyian erre az időszakra, eredeti, igaz közösségünkben felkészített, és egyedileg előkészített feladattal.
  Mindenki.
  Az is akinek a célja előrevivő-emelő, és azok is – bár értelemszerűen másik csapatban felkészítve – akiknek most a dolguk a hátráltatás, vagy akadályozás. Ez utóbbiaknak sok ezer év előnye van, akár belátjuk, akár nem. Igazán felkészülten várták a megakadályozhatatlant.
  Mi látjuk, tudjuk, hogy így van, bekövetkezése megakadályozhatatlan. Az ellentétes oldalon állók irányítói – bár technikailag sokkal felkészültebbek, intelligenciájukban erősen alul múlnak (mondhatom így?) Bennünket. Így csak mi látjuk a bekövetkezhetetlen jövőjét a FÉNY győzelmének, ők hisznek az eddigi technikai fölényükből eredő félelemben-tartás további sikerében.

  Az ellenünk tevők másik előnye, hogy 30 évvel előbb (a szám csak véletlen egybeesés lenne a 30 ezüstpénzzel?) kerültek ugyanarra a “fizetési listára” még akkor, amikor mi még tulajdonképpen a vidám barakk lakóiként álmodoztunk egy jobb világról. Ők már tudhatták mire készüljenek. Tudták, hogy a MAG népe megosztása lesz a feladatuk mára.
  Mert a sok-sok ezeréves ármány, mindenféle pártoskodások, vallásbeli különbözőségek erőltetése és belső hazugságai, biológiai fegyverek bevetése, különösen elnyomó jogrendszer és döbbenetesen kizsákmányoló adórendszer és így tovább, a MAG népe ellen, mind sikertelennek bizonyult.

  Most jött el az egységbe szólítás fegyvere. Egységet hirdet, de tetteiben megoszt(-ana), erősebben, mint eddig bármikor.
  Nemzeti megmondó emberek és véleményvezérek, akikről beszélek, természetesen mély tisztelet és szeretet övezze a kivételt. Hiszem, hogy van kivétel az első sorokban egységet kiabálók között is.
  Kik harsogják aztán leginkább most az egység szükségességét? Jól láthatóan a bukott politikusok, sosem volt sikeres üzletemberek, a sok éves szolgálat után feleslegessé vált és félredobott gojok a leghangosabb magyarok… Amivel önmagában nem is lehet problémánk! Mivel nem az alapján ítélünk meg bárkit, hogy honnan jön, hanem érdeklődésünkre tart számot az útiránya, avagy hova megy? Hiszen ítélkezni embernek emberen nincs joga.
  Láthatunk csodálatosan megszerkesztett és igazán meggyőző írásokat és hallhatjuk jól felkészített szónokok szónoklait, s jólesően észleljük ezt ma minden felé: egyesítés, egység, egységben a magyar jövő, alkotmányozó nemzetgyűlés
  Ne gondold, hogy csak így alakult!

  El kell ismernünk, a most (is!) megjelenő ellenünk legtöbbje jól is képzett. Itt-ott fedezhet fel csupán az avatott szem kisebb hibákat. Miket például? A “pénzszerzés” elsődleges voltát tulajdonképpen ósdi trükkökre épített lehúzással, avagy a versenyre uszítás rejtett szavait, vagy vérre menő fedetlen felszólításait, avagy a profit százalékainak nyílt ajánlatát, és első látásra nem felfedezhető a háttértámogatás.
  Könnyen fellelhetjük a nemesi kiváltságok visszaállítására vagy a vérvonal alapú királlyá koronázás igényeit is e szónoklatokban (hiszen a vezérelv az EGO etetése).
  A magyar nemzet felemelkedését “nemesi” családok leszármazottai – csak származásukra hivatkozva – már nem tehetik, hiszen megfelelően bizonyították arra alkalmatlanságukat az utolsó ezeréves történelmünk folyamán. Itt is tisztelettel adózunk az elvétve azért felismerhető kivételnek.

  MAG Testvérem!
  EGYSÉGBE kell rendeződnünk, véletlenül sem kérdés.
  Az egységbe rendeződés vezet a várt felemelkedéshez, és a felemelkedést szakrális vezetők irányítása mellett tudjuk megtenni. Olyan vezetők mellett, akik nem csak arra képesek, hogy kiválóan megfogalmazzák mondanivalójukat, hanem az életüket is e szavaik (vagy írásaik) szerint élik.

  MAG Testvéreim!
  Sem a pénz hajhászás, sem a versengés, sem a még nagyobb, vagy akármekkora “pofitteremtés” nem része a mi jövőnknek.
  A jövőnk alapja kizárólag a SZERETET. Véletlenül sem hívunk senkit senki megkövezésére. Szeresd felebarátaidat!

  De, az EGYSÉG létrehozásakor, kérlek légy különösen körültekintő és türelmes, és elsősorban a szívedre hallgass!

Hozzászólásodat, véleményedet szeretettel várjuk!