A Fogadalom

Kijelentem, hogy megismertem a Magyar Nemzeti Kártya által megjelenített Magyar Nemzetegyesítő Közösség célját, mely a magyar nemzet egyesítése a magyar kultúra és hagyományok ápolása révén, valamint azáltal, hogy a közösség tagjai hatékonyan hozzájárulnak egy igazságos, szeretetalapú társadalom és a tudatos jólét megteremtéséhez, a Magyar Szentkorona működési rendje (avagy Szkíta Értékrend, avagy Kozmikus Rend) alapján. E célok megvalósítása érdekében magam is tagja kívánok lenni a Magyar Nemzetegyesítő Közösségnek.SzentkoronaKijelentem, hogy képességeim, cselekvőképességem és tiszta tudatom teljes birtokában, szabad akaratomból, önként csatlakozom a Magyar Nemzetegyesítő Közösséghez.

Fogadom, hogy gondolataimmal, szavaimmal, cselekedeteimmel, értékrendemmel és életvitelemmel hatékonyan hozzájárulok a Magyar Nemzetegyesítő Közösség céljainak eléréséhez.

Fogadom, hogy minden erőmmel azon tevékenykedem, hogy a Magyar Egyesített Nemzetközösség tagjai szellemi, lelki, testi egészsége és az élettel való harmonikus kapcsolata mielőbb kiteljesedjen a fentiek szellemében.

A Magyar Nemzetegyesítő Közösséghez hű maradok, minden tőlem telhetőt megteszek, hogy a Magyar Nemzetegyesítő Közösség ismertsége terjedjen és a Magyar Nemzetegyesítő Közösséget minden ártó szándék ellen megvédem.

Hozzászólásodat, véleményedet szeretettel várjuk!