GY.I.K.

0.) A Magyar Nemzeti Kártya kibocsátásnak célja nem a jelenlegi fogyasztói társadalom továbbéltetése. 

Ez az oldal itt, mintegy “kötelező oldal” jelenik meg, így, jelenleg.

Magyar Nemzeti Kártya a továbbiakban MNK


1.) Honnan lehet majd tájékozódni a Kártyaelfogadókról?

 • A honlapról a közösségi hálón: www.magyarnemzetikartya.hu (jelenleg még nincs felépített MNK közösségi-kártyaelfogadó hálózat)
 • Az MNK bank-kártya funkciójának elfogadó hálózatáról az együttműködő pénzintézet és a kártyabirtokos közötti közvetlen kapcsolat ad felvilágosítást.

2.) Hány helyen lesz használható a Magyar Nemzeti Kártya?

 • A nyilvántartott kártyaelfogadóknál a Kárpát-hazában.   Közöttük megtalálhatóak lesznek utazó művészek, előadók, vagy biogazdálkodók, vagy az egyes tájegységek kultúráját képviselő kézművesek, mesteremberek.   A kártyaelfogadók, a termékük vagy szolgáltatásuk tájékoztatásai, elérhetőségük a közösségi hálón követhető figyelemmel.
 • az MNK bank-kártya funkciójának elfogadó hálózatáról az együttműködő pénzintézet és a kártyabirtokos közötti közvetlen kapcsolat ad felvilágosítást.

3.) Hogyan és hányszor vehetők igénybe a kedvezmények?

 • A termék és az igény találkozásakor kell felmutatni a Magyar Nemzeti Kártyát, a kártyaelfogadó pedig ellenőrzi kártya épségét.   Hibás, sérült kártyát a kártyaelfogadó nem fogadhat el.   A Magyar Nemzeti Kártya – annak elhasználódásáig – korlátlan számú kedvezményes használatra jogosít.
 • Az MNK bank-kártya funkciójáról az együttműködő pénzintézet és a kártyabirtokos közötti közvetlen kapcsolat ad felvilágosítást.

4.) Kiköthet-e a kártyaelfogadó legkisebb értéken történő vásárlást, illetve készpénzt?

 • A kedvezmény(ek) biztosítását a kártyaelfogadó alsó összeghatárhoz, vagy mennyiséghez, illetve készpénzes vásárláshoz nem kötheti, és nem zárhatja ki más módon (bankkártyával, utalvánnyal stb.) történő fizetést.
 • Az MNK bank-kártya funkciójáról az együttműködő pénzintézet és a kártyabirtokos közötti közvetlen kapcsolat ad felvilágosítást.

5.) A kártyaelfogadó minden termékére, szolgáltatására vonatkozik-e a kedvezmény?

 • Nem, a hatósági áras termékekre, szolgáltatásokra (amennyiben ilyen termékek árusítása, szolgáltatása is történik) a kártyaelfogadó nem tud kedvezményt biztosítani.

6.) Több kártya kedvezményes vásárlási joga összevonható-e?

 • Nem, egy vásárlásnál egyszerre csak egy kártya kedvezménye vehető igénybe.   Ennek megfelelően adott vásárláshoz adott kártyakedvezmény tartozik, a kedvezmények nem kapcsolhatóak össze és így nem halmozhatóak.

7.) Termelőként, gyártóként hogyan találhatom meg számításaimat a kártya használatakor?

 • A leginkább.   A kibocsátó alap-tevékenysége elsődleges részét képezi a mezőgazdasági termelőkkel és élelmiszergyártókkal való különleges kapcsolattartás, melyre a magyar nemzet felemelése alapjaként tekint.    A teljesen méregmentes (nem “bio”)  élelmiszer előállításról további információk elérhetőek a kibocsátó saját honlapján.

8.) Megoldott-e a termékek tárolása, szállítása a termelők-felhasználók-igénylők között?

 • Ma még nem.   Ezt a feladatot ma még személyesen, egyedileg kell megoldani.   A már közösségi tag vállalkozások azonban dolgoznak a termékelosztást is megoldó rendszeren, és már nagyon közel vannak a „kereskedelem” árnövelő tényezőjének teljes kizárásához is.

9.) Meddig használható a Magyar Nemzeti Kártya?

 • Korlátlan ideig, amíg a kártya el nem használódik, illetve amíg egyáltalán szükségünk van e rendszerre.
 • Az MNK bank-kártya funkciója a kibocsátástól számított 3 évig használható, a jelenlegi megállapodás alapján.

10.) Mi történik, ha valaki elveszíti a kártyáját?

 • A kártyaelfogadó pl. ebben az esetben nem fogja tudni biztosítani a kedvezményét.   Az elvesztett kártya pótlására természetesen van mód.   A kibocsátó a Magyar Nemzeti Kártyát magas minőségben készíti el és szükség szerint automatikusan megújíthatja.
 • Az MNK, mint bank-kártya funkciójú kártya elvesztése esetén új kártyát igénylünk/készítünk a kártyabirtokos számára.

11.) Hogyan kezeli a kibocsátó a tagok adatait?

 • A kibocsátó semmilyen esetben sem adja ki a közösségi tag kártyabirtokos adatait harmadik személynek.   A kibocsátó az ember által egyáltalán létrehozható bármilyen vagy összes jogrendszer feletti, az Univerzum alapelvei („Szer-törvénye”) alapján működik.
 • Az MNK bank-kártya funkcióját tekintve a pénzügyi szolgáltatót megfelelően biztonságosnak ítéltük meg a saját, a jelenleg élő banki szokványnál szigorúbb adatkezelési elvárásaink szerint.

12.) Van pénzügyi érdekeltsége a kibocsátónak a kártya használatával?

 • Nem meglepő módon egyáltalán nincs.   A kibocsátó a kártyaelfogadóktól sem és a közösség egy tagjától sem, kér semmilyen „árat”, százalékot vagy szolgáltatást, kizárólag a tagok aktív részvételét kéri a közösség alapító céljának, a nemzetegyesítésnek elérésében.
 • Az MNK bank-kártya funkciója oldaláról természetesen a pénzügyi szolgáltatónak van pénzügyi érdekeltsége. A bankkártya kondíciókat itt, ide kattintva találod.

13.) Vannak még más céljai is a kibocsátónak vagy a közösségnek a kártyával?

Természetesen van.   A közösségi hálón folyamatosan közzétesszük a közösség terveit és megvalósult eredményeit.


a jövő iránti felelősséggel és nemzetegyesítési céllal megalkotott
MAGYAR NEMZETI KÁRTYA NEMZETEGYESÍTŐ KÖZÖSSÉGE
A TUDATOS MAGYAROK KAPCSOLATA
„A Hagyomány értéke és szeretete, ami Közös-éggé tesz Bennünket”

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.