Honlapunk használata

A Magyar Nemzeti Kártya által megjelenített Magyar Nemzetegyesítő Közösség (a továbbiakban MNK) honlapjának közösségi hálós címe www.magyarnemzetikartya.hu

A honlap üzemeltetésének elsődleges célja, az MNK tagjainak együttműködését segítő tájékoztatások biztosítása, a valódi nemzetegyesítő cél eléréséhez nélkülözhetetlen tagsági kapcsolódások élővé és személyessé tétele. A honlapra kártyaszámmal, felhasználó névvel, és – az MNK igénylőlapon megjelenített telefonszámra a honlap kezelője által, az MNK tagjához (a honlaphasználóhoz) elküldött – jelszó együttes használatával lehet belépni.

Az MNK tag számára a honlapra történő belépést követően hozzáférhetővé válnak a közösségnek szánt  közérdekű tájékoztatások, hírek, valamint a közvetlen napi feladatok ellátásához kapcsolódó útmutatók (pl. mintaleveleket stb.).

A belépést követően az MNK tag hozzászólhat az ott megjelenített tartalmakhoz, külön kérésére bejegyzéseket, és a témához kapcsolódóan naplót (blog) is indíthat. Az MNK tag eldöntheti, hogy nyilvánossá akarja tenni hozzászólását vagy csak a honlapra belépett más tagok olvashatják azt. A hozzászólásokban hozzárendelten alapbeállításként csak a kártyaszám jelenik meg, mint felhasználó név, azonban az MNK tag dönthet úgyis, hogy csak a nevét tünteti fel hozzászólása mellett. A hozzászólások felügyeltek, vagyis a nemzetegyesítő közösségben semmilyen a közösség értékrendjével szembehelyezkedő vélemény, tevékenység nem megengedett. A közösség értékrendjének védelme e tekintetben a honlap-üzemeltető adminisztrátor, a szerkesztők és a moderátorok felelőssége. (A Sorba kötött trollok álljanak arrébb…)

Az MNK tag a honlapra történő belépést követően

  • a honlapon keresztül hozzáféréssel rendelkezik az MNK tagok számára elérhető tájékoztatások, termékek és szolgáltatások felé;
  • részese lehet az MNK tagok számára rendelkezésre bocsátott híreknek a ‘termék elosztási rendszer’ fejlesztéséről, láthatja, végi követheti, javaslataival segítheti a „kereskedelem” árnövelő tevékenységét kizáró, mesterséges intelligencia alapú termékelosztási rendszer fejlődését.
  • egyéb hasznos és értékes lehetőségekről kap első kézből tájékoztatást.

A bárki számára elérhető híroldalak (fontos hírek, megjelent írások-blogok) 24 órás szolgálatban, külön a szerzők-szerkesztők által frissítetten.

Az MNK honlapja része a TMK honlap-családnak. Üzemeltetéséért a TMK Média Igazgatója felel, a TMK Média Szabályzata szerint.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.