Mennyei Seregek vs szépelgés

Semmiképpen sem akarok bárkit-akárkit rábeszélni a “harciasságra” (sőt!), pusztán azt szeretném, ha néhány, részben-egészben szándékos félreértést tisztáznánk.

A “Ki kardot emel, kard által vész el” tanítás távolról sem azt jelenti, hogy engedd MAGad a végsőkig rugdosni-taposni-kihasználni, sokkal inkább azt, hogy ALAPVETŐEN LÉGY BÖLCSEN BÉKETŰRŐ és vitás helyzetben a mindenki számára előnyös, békés és működő megoldást keresd! Mindazonáltal létezik az a “bizonyos (tűrés)határ”, ahol a “makarenkói” pofon igen eredményes lehet, feltéve, ha tudjuk, hogy az a “határ” hol húzódik…

Kérlek, hogy értsétek már meg végre: a “sötétség” és az ő “KÉPviselői” pontosan azt kívánják elérni, hogy Te, elfogadva az igaznak látszó, valójában lebutító (vatikáni dogmák, guruk féligazságai stb.) megvezetéseket, birkaként bólogass, mondván: “ennek így kell lennie”, “minden így jó”, “Isten akarata”…

Valóban azt hiszitek, hogy a “Mennyei Seregek” pusztán költői műszó? Dehogyis! A MAGasabb Létsíkokban (egy bizonyos “szintig”) ugyanúgy létezik a harc-háború (“…mint fent, úgy lent…”), éppen csak a fizikaitól eltérő “eszközökkel” vívják azt meg.

Az Emberiség évezredekkel ezelőtt belelépett egy gonoszul és okosan előkészített csapdába. Azóta fizikai-asztrális-(alsó)mentális síkon, kis kivételtől eltekintve mindannyian egy alapvetően tőlünk független háború kihasznált, szenvedő áldozatává váltunk. Semmiképp sem állítom, hogy fölösleges volt tanulnunk – részben meg is érdemeltük a “pofonokat” -, azt ellenben vallom, hogy a félelmek, a szenvedés, a nélkülözés semmiképpen sem segítik a tudatosulást és a fölemelkedést, továbbá azt is, hogy az Emberiség Fölemelkedésének ideje érkezett el, amit – eddig – többféle módon eredményesen “késleltettek”.

A Kárpát-medence nagyon rövid időn belül a Tiszta Szívűek Hazája lesz, a Boldogság és Bőség Korszaka köszönt ÚJRA Mi-ránk. Földi tér-időben MOST teljes Erejükkel jelentek meg a MAGyarság Útját segítő, előlünk az akadályokat eltakarító Lények, A-Kik – néha – a Szent Harag nevében is “tesznek”. Ők olyan, emberi ésszel fölfoghatatlanul erős, MAGasabb Létsíkokban Élő Lények, A-Kik a Teremtő Erejükkel egy pillanat alatt akár egy csillagrendszert képesek megépíteni vagy elpusztítani azt. Higgyétek el, hogy sokkal jobban tudják a “dolgukat”, mint az anyagba zárt egós emberi elme!

Javaslom, hogy ki-ki tiszta szívvel döntse el, hogy egyrészt hol a helye és/vagy VAN-E HELYE a Kárpát-haza Új Aranykorában, másrészt azt is, hogy mivel JÁRULHAT HOZZÁ az építéshez!
Itt a lehetőség a MINDEN Létsíkon megÉlhető szabad élet “kivívására”. Ebben a SZABADSÁGHARCban mindenkinek más a “szerepköre”, én például…khmm… “szellemi aikido-t” művelek. 🙂

Nagyon köszönöm a megértést!
Áldá-SOK!

Deres Gábor -fészbúk-

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Hozzászólásodat, véleményedet szeretettel várjuk!