nemzetérdek-e az olimpia megrendezése?

e fenti kérdés komoly?
miért? miért? miért? e kérdés mégis

Mi a közösségünk célja? A magyar nemzet méltó helyére visszaemelése. Pont.

Olimpia. Mi történik most e kérdésben? “sor”-ba kötöttek e soros-pénzzel küzdenek az aktuális, de korábban még ott táncoló, most “sor”-ellenes vezetővel (hiszen ő erőst felvilágosíttatott  – kívülről –  nincs más választása).

Ellent mondunk a versengés szükségességének. A sportban is. Ahol, ha valaki már eljut egy olimpiára (mert beleprogramozták, hogy így majd juthat valamire...) már akkor emberi ronccsá vált. Emeli a sportoló a nemzet fényét, hírét? Emeli. Milyen áron? Csak később veszi észre… Közben degeszre tölti a szervezők zsebét. Minden gondolkodásra képes ember látja, hogy a sport  – ma még –  komoly üzlet. Közben a naiv és jószándékkal indult versengők, a nyereség-termelők, az életüket is adják, hiszen ritkán élik meg a tisztes öregkort.


Üzlet-e az olimpiára felkészülése egy városnak, országnak? Hát hogyne! Boncolgassuk ezt egy kicsit, a jelen, 30-40 éves múltú  – szemmel rendelkezőknek már láthatóan változás alatt álló de –  alapjaiban még mindig változatlan helyzetben. Pénzügyi forrás lesz? van? nem is kérdés. Építkezési tervek hegymennyiségben… Ki is nyeri majd a pályázatokat? Az általános politikai elithez bekötött mórok (akik a hiábavaló mórléttel sincsenek tisztában, hiszen ezért lettek ők kiválasztva erre a ‘feladatra’. Mórok jönnek, mennek, itt is láthatjuk).

A forrás előírja majd, hogy nemzetemelés! Persze kérdés: része a nemzetnek a mór? Na ez, amire nem válaszolnék, most. Része viszont a kubikos, a gépkezelő, az építőmunkás, a tervező és így tovább. Ki garantálja, hogy ők, a magyar nemzet tényleges részei, jobban járnak, avagy csak a jelen alvállalkozói dzsungelben egyáltalán a pénzükhöz jutnak? Mindannyian tudjuk, senki, csak “törvény”-ben vagy papíron, ha egyáltalán. Ebből persze adódik a kivitelezés minősége is, annak ellenére, hogy magyar szakmunkás nem ad ki a kezéből még parancsra se (bocsánat!) szar munkát. Minőség ellenőrzés? Ugyan! Ott is csak a (fekete-szürke) nyereség az úr.  Magasabb minimálbér? Van. Persze. Alacsonyabb járulékok? Na de, kérlek alássan mit gondolsz Te mégis?! … folytathatnám …

Tehát a válasz, igen üzlet, de csak a politikai elit mórjainak, illetve rajtuk keresztül a másnak, de nem üzlet a magyar nemzetnek. Sehogy. Se rövid, se hosszútávon, hiszen az átalakított infrastruktúra, a ráköltött összeg arányában se ér semmit, harminc éves (látszólag szervezetlen?) infrastruktúra fejlesztési gyakorlatban is csak többlet költséget és többszöri költségvetés le-ki-húzási lehetőséget jelent.

Ma még nem üzlet a magyar nemzetnek. Aztán, majd, amikor már az lehetne, már senkit nem érdekel az üzlet.

Jó-e a magyar nemzetnek az olimpia megrendezése? Egyértelműen igen. Jó lehet. Változtassunk a kiindulási feltételeken! Első lépés: Ne induljunk ki a jelen helyzetből.

Jó az olimpia arra, hogy többen ismerhetik meg Földanyán a magyarokat? Naná, de minek? Hiszen minden földi nemzet EMBER emberei szívükben is hordozzák a MAG-ot. Ismerik a magyarokat. Már most. Már évezredek óta… Az érzés visszaélesztése viszont nem egy olimpia kérdése.

Aktuálpolitikai kérdés az olimpia megrendezése? IGEN. Mi a célja a most azt ellenzőknek? Lásd MAG Testvérem! A látszólagos kis-stílű cél csupán megdönteni egy jelen, látszólagos “hatalmat”  – nem csak –  annak érdekében, hogy az olimpia rendezés horror méretű nyeresége kicsit más zsebekbe vándoroljon, a Te, a Magyar  már nem birka! és már nem –  választópolgár bőre újabb darabjának lehúzásával. Aláírás gyűjtés ellene? Ugyanaz a motivációja, mint a tudatlanul erre felhasznált alkotmányozóké. Belpolitikai, valójában pártoskodást szító, baloldali indíttatású, villongás szítása a jelenlegi vezetés ellen. A valamilyen, de rend, mindenképpeni megbontási szándékával. Vért és nagyobb félelmet akar látni ennek mozgató ereje a Kárpát Hazában. DE! Jelezzük: nem lesz eredménye, ennek már nincs semmilyen támogatása hiszen értsétek meg! véget ért … mert a magyarok felébredtek.

Rendezzünk-e olimpiát? Igen, rendezzünk. Más alapokon, más módon, de igen. Szkíta értékrenddel. Visszatérünk ezzel is a Kozmikus Rend szabályaihoz, példát mutatva a más nemzeteknek is a kizárólag nemes versengésről. Újra.

Egyúttal megváltoztatjuk a kivitelezése módját is. Magyar Földön a korrupció történelme is befejeződött. értsétek meg! véget ért …

Az Öregisten áldásával!
MI

 

Meta

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Hozzászólásodat, véleményedet szeretettel várjuk!