részvétel a rendezvényen

A részvétel lehetősége a Jövőkép rendezvényen előzetes regisztrációhoz kötött.

A rendezők kizárólag azokat engedhetik be a Jövőkép rendezvény területére, akik a szervezőktől előzetesen drótpostán egy kódot kaptak, mely kód tartalmazza a nevüket telefonszámukat és e-mail címüket. Vonatkozik ez mindenkire, a rendezőkre, a szervezőkre, a fellépőkre is. A helyszínen regisztrálni nem lehet. A rendezők e kód alapján adhatnak át minden előzetesen regisztrált érkezőnek egy ma még szokványos karszalagot.

Az alkohol és füstmentes Jövőkép rendezvény nyugalmának bármilyen megzavarását el kívánjuk kerülni. Akik inni, drogozni akarnak ezen a szent napon, úgy is más rendezvényt választanak, hiszen elég bő a választék.

A Jövőkép rendezvény a MAG Népe tiszta szívű, szeretetben élő, szeretettel teli magyarjainak kerül megrendezésre. Kicsiknek és nagyoknak avagy régieknek és újaknak, MAGYAROK-nak. A többieknek is tiszta szívvel kívánjuk: érezzék magukat jól, ahogy ők azt gondolják, de máshol.


A Jövőkép rendezvény az Öregisten által vezérelve szerveződik és nem földi hívságok fesztiválja. A Jövőkép rendezvény kiemelt jelentőségű a MAGYAR NEMZET felemelkedése útján. Nemzetünk mostanra megérett  – a szabadság vágya feltámadásának okán, önmaga tudati felvilágosodása okán, s mivel véget ért a káosz és bizonytalanság kora, s az kiváltotta egységvágyát is –  hogy MEG IS MUTASSA az EGYSÉG képességét, az Öregistentől kapott minőségét.

Ez az év csak erről szólt eddig is. MAG Testvéreink, köszönjük, eddig is bizonyítottátok erőtöket.


Nem a résztvevők számának növelése, nem a minél nagyobb tömeg elérése a célunk. A megjelent, előzetesen regisztrált, magyar lelkű résztvevők feladatot is kapnak, hiszen a Jövőkép rendezvényen hallottakat haza kell vinniük és továbbadniuk, de elsősorban a jelen lévő tisztaságukkal növelniük kell a MAG Népe felemelkedési SZER-tartásának erejét.

Ha csupán 100 MAGYAR EMBER jelentkezett volna, már azzal is kifordítjuk sarkából a sötétséget…

Az Öregisten áldásával!
MI

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Hozzászólásodat, véleményedet szeretettel várjuk!