sok ember tette már fel nekem a kérdést

Sok ember tette fel már nekem a kérdést, főleg akik ismerik az élettörténetem pár részletét, hogy annak ellenére, amit sok ember tett ellenem, mi motivál még mindig abban, hogy minden anyagi javamat feláldozva, mégis az embereken, az emberiségen szeretnék segíteni?

A legtöbb ember keresi önmagát, keresi a helyét itt a földön… nehezen tudják még mindig megérteni, hogy én már nem azokon az embereken keresztül látom az emberiséget, akik bántottak, bántanak, becsaptak, megloptak, vagy csalódást okoztak…. ha mások segítésén munkálkodsz, nem jut idő magadat keresni, mert leköt a szolgálat, … és észre sem veszed, mikor jössz rá, hogy végül is már önmagad vagy , mert azt teszed, amiben kiteljesülsz, örömödet leled, éltet téged, és mindig is ezt az érzést kerested……

Most rajtad a sor… Tanulj, és tanítsd, amit már tudsz… Így találod meg önmagad …. Nem ez az egyetlen út… De ez is egy út… Első pillantásra úgy nézhet ki a Virtuális iskolánk, mint egy személytelen, technikára alapuló, gépiesített információátadás. Az internet is csak egy út, egy nagyon széles út, amin nagyon sok ember képes akár egy időben is, egy közös cél felé haladni. De itt az ideje, hogy ne csak mindenki azt várja, hogy kitől mit kaphat… ne azt keresse, ki tudja meggyógyítani, ki tudja megoldani az életét. Mindenki nézzen egy kicsit magába, és vegye észre, hogy mit tud ADNI …. Miben tud segíteni ….. másokon…… másokon keresztül pedig önmagán…..

Akinek szimpatikus ez az általam választott út, amit taposok, és egyre szélesebb lesz, elég széles ahhoz, hogy akár több tízezren, százezren haladjunk rajta, és szeretne velünk tartani, na azok gondolkodjanak el azon, mivel tudnának az iskola jó működéséhez hozzájárulni.


www.eletiskolaja.eu

Címke , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Hozzászólásodat, véleményedet szeretettel várjuk!