“szolgálati közlemény”

A honlapszerkesztők töröltek minden eddigi feliratkozót, akinek magyartalan felhasználó neve volt illetve az ott megadott drótposta címe spam-listán szerepelt.
A feliratkozás alaplehetősége ily módon, itt, leállításra került. Néhány agyatlan ajvékoló-bérenc napi programja volt, hogy feliratkozásaikkal próbáljanak bosszantani bennünket… 🙂

Mindazok, akik ebben a “szórásban véletlenül” kerültek törlésre, újra regisztrálhatnak olvasóként, de már nem itt, nem ezen az oldalon.

Mivel ez egy “közösségi oldal” az ide feliratkozni szándékozókat, erre honlapra, csak honlapszerkesztőink vihetik fel ezentúl. Az így megadott alap felhasználó neveitek megegyeznek egy vagy a majdani MNK regisztrációs számotokkal, függetlenül attól, hogy MNK kártyabirtokosok lesztek-e vagy sem (A lehetőség, a lelkeikben magyarrá válásra, nyitott, a kirekesztés nem a mi játékszabályunk!). A megjelenő felhasználó nevedet módosíthatod, később.

Feliratkozás ITT! a MAG szellemiség felé tartóknak, vagy már oda érkezőknek …

FIGYELEM! A feliratkozás véglegesítése FOGADALOM tételt is jelent, viszont nem jelent automatikus MNK igénylést.


UTÓIRAT, ide (is):

A honlapon közzétett információk, gondolatok szabadon megvalósíthatóak, változatlanul, bárki által.  Tudnotok kell azonban: az “ellopott” gondolatok öncélú, saját egyéni gazdagodásra történő felhasználásának büntetése abban a pillanatban elkezdődött, ahogy azt nem közösségi céllal, nem a magyar nemzet javára elkezdtétek használni 🙂

Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Hozzászólásodat, véleményedet szeretettel várjuk!