BeaTerra

A BeaTerra, az Áldott Föld, valóban szerető Földanyánk áldása a mai emberiség számára.   A BeaTerra por, a Kárpát-medence különböző helyeiről származó, biológiai eredetű, természetes organikus ásványi anyagokból tevődik össze.   Tartalmazza a szervezet egészséges működéséhez elengedhetetlenül szükséges szerves és szervetlen ásványi anyagokat, nyomelemeket, szilikátokat kb. 15 %-os humin-és fulvolsav tartalom mellett.   Katalizátor szerepet játszik az élő szervezet és a táplálék komponensei között.

A BeaTerra kúra egy kb. egy hat hétig tartó méregtelenítő, ásványi anyag és nyomelem pótló folyamat.   Ezalatt kivezeti a sejtekből a nehézfémeket és egyéb mérgező anyagokat, ugyanakkor pótolja az egészséghez szükséges nyomelemeket és ásványi anyagokat.   Ezek után a szervezet öngyógyító folyamatai beindulhatnak és az egészség újra helyre tud állni.

A készítménynek semminemű mérgező vagy káros mellékhatása nincs.   Szobahőmérsékleten, száraz helyen korlátlan ideig eltartható.   A kúra ideje alatt napi legalább 3 liter klórmentes ivóvíz fogyasztása ajánlott.

beaterra

Hozzászólásodat, véleményedet szeretettel várjuk!