Új Haza

Nyitottunk Új Haza néven egy új menüpontot a honlapunkon. Ide  - egy átmeneti időszakban - felkerülhet Mindannyiótok javaslata, véleménye. Ennek megfelelően almenüket nyitunk, így csoportosítva is javaslataitokat.

Aztán mivel elmúlt a diktatóra kora, jön a diktatúra. 🙂 A diktatúra kora, ahol végre egy szeretet alapú, tudatos jóléti társadalomban kell élned, vagy ha nem tetszik, elhagynod Kárpát Hazánkat. Mert mi is a demokrácia (az ajvékolók nyelvéről visszafordítva diktatóra)? Az, ahol a MAG Népe nem akar élni. A MAG Népe az Öregisten akarata szerinti, egyértelműen meghatározott Kozmikus Rend szerint akar élni.

új közigazgatási régiók és központjaik


bejegyzéseink e kategóriában

“szolgálati közlemény”

A honlapszerkesztők töröltek minden eddigi feliratkozót, akinek magyartalan felhasználó neve volt illetve az ott megadott drótposta címe spam-listán szerepelt. A ...
Bővebben

MagUra-medence Őstörzse

Megteremtik megint Nagy MagyarUruszágot, amit mi majd őrzünk Égi Oroszlánok „A magyarság ott keletkezett ahol ma él, ahonnan őstörzse soha ...
Bővebben

MU MagUra – Királyi Papi KaRa Magya a Megyer Mágus Törzs

MU – „polinéz” oroszlános törzsi hagyaték. Csak gondoljunk bele mélyen és egyben magosan, hogy mi van ha „MU” itt volt ...
Bővebben

a bűvös 30-as? avagy a rosta-korszak is felgyorsult?

Vajon 30 éve csak 30 embert indítottak útjára 30 ezüstpénzért? vagy mára csak 30 maradt talpon? lehet, hogy a 30-as ...
Bővebben

a MI tervünk a világ megváltoztatására

a  MI tervünk a világ megváltoztatására az, hogy itt a Kárpát hazánkban a gyakorlatban meg is mutatjuk Földanya EMBER népeinek, ...
Bővebben

Loading...

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

 1. László Andrea mondta:

  Adja a Jó Isten, hogy mindaz megvalósuljon, ami ezen a Honlapon fel van sorolva!

  Nem vagyok szakértője a dolgoknak, de hirtelen felvetődött bennem néhány gondolat:

  Nagyon fontosnak tartom, hogy először a pénzügy rendeződjön. Olyan pénzrendszert kell megalkotni, felállítani és működtetni, amely nem a mai használatos cabal kamatos pénzrendszerére épül, hanem kamatmentes helyipénzre kell átállni. Már ez sokat segítene a helyi pénzügyek rendezésében.

  A következő fontos terület a munkaidő csökkentése 8-12-16 óráról napi 6 órásra. Ezzel sok fizikai és lelki fölösleges frusztráló terhet levenne az emberek válláról.

  Olyan munkaterületeken, ahol nincs szükség életmentésre, vagy az energia fenntartására, azokon a területeken meg kell szüntetni az éjszakai és a túl órai műszakot (például: gyárak, üzemek). Ezeken a helyeken és területeken reggel 6 órától este 10 óráig kellene beosztani a munkaidőt, fölösleges kitenni az embereket az éjszaki és a túlórai műszakoknak. Rengeteg munkanélkülit felszívna a munkaidő csökkentése, mivel a kieső munkaidőkre új munkaerőt lehetne beállítani.

  Mindenkit, akit csak lehet, bevonni az élelmiszer-termelésbe (például a rengeteg munkanélkülit).

  Minden földterületen, amely jelenleg parlagon hever, megindítani rajta a mezőgazdasági termelést, felmérve, mire van szükség élelmiszer ellátás szempontjából. Kevesebb és egyre kevesebb hús előállítása, minél több zöldség, gyümölcs és olajos magvak termelése, feldolgozása.

  A húsállat előállítása sokkal több erőforrást (vizet és mezőgazdasági területet) igényel, mint a zöldség-gyümölcs- és magtermelés. A hústermelés lényegében egy profittermelő ágazat, ami a mezőgazdaság és az emberi étkeztetés közé van iktatva mesterségesen. Az most nem számít, hogy többszáz éve (esetleg többezer éve) eszünk húst, fogadjuk el, hogy többszáz (többezer) éve egy rossz, fölöslegesen berögzült és tudatlan úton járunk már ennyi éve, amikor állatokat tenyésztünk a húsáért, hogy megegyük. Nem beszélve arról, hogy a magyar embernek le kell szoknia az állat megöléséről, mint húsevésről. lásd: krisnások, indiai húsnélkül élő közösségek, ahol sokkal egészségesebbek a hús nélkül élő emberek. Tudnunk kell, hogy kutatások alapján kiderítették, hogy Jézus nem volt húsevő. Ha Jézus útján akarunk járni, akkor valóban járjunk azon.

  Kutatás és fejlesztés (K+F) területén arra kellene koncentrálni, hogyan és mit vagyunk képesek önerőből előállítani, hogy ne kényszerüljünk (vagy minél kevésbé kényszerüljünk) a külföldi árucikkek behozatalára.

  Oktatásügy: a régi jól bevált oktatás visszavezetése, a rossz, hatástalan és káros oktatás eltörlése. Spiritualitás és meditáció bevezetése az iskolákban, oktatók ezirányú kiképzése. Valós magyar őstörténelem és világtörténelem oktatás elindítása. Iskolásokról le kell venni a fölösleges tanulási terheket és kényszereket, bevezetni minden olyan oktatást, amely azonnal hasznosítható tudást ad az élet minden területére. Házifeladatok megszüntetése, fölöslegesen ne terheljük a gyermekeinket szombat-vasárnapi tanulással, ebben az időben a gyerekek legyenek a családjukkal, és pihenjenek és játszanak koruknak megfelelően. A felnőtt munkavállaló sem viszi haza a munkahelyéről a munkát (többnyire), így a gyermekeknek sem kellene hazavinni a matematikai, és még 9-10 tantárgy feladatmegoldásait.

  Ide tartozik az emberek spirituális felvilágosítása, csoportos meditációra hívása, hogy minél magasabbra emeljük a tudatszintet. Egy alacsony tudatszinttel, a cabal által agymosottak a pénz, az anyagba, a matériába való beledöngölést, a földönkívüliek létezésének és az örökké élő lélekvilág elutasítását fokozatosan fel kell oldanunk, mert amíg az emberek 99 %-a elutasítja a spiritualitást, a földönkívüliséget, és a lélekvilág létezését, addig az emberek többsége nem lesz hajlandó részt venni az átalakulás, az átalakítás folyamataiban, csak konfliktusok és ellenállás adódik.

  És még rengeteg sok minden más dolog és feladat van, részterületek, részfeladatok, amiket fel kell deríteni, ki kell dolgozni. Logisztika.

  – munkabérek (rendezése, egységesítése, minimum és maximum meghatározása)
  – energiaellátás biztosítása (áram, víz és fűtés)
  – kommunikáció (telefon, internet, tv)
  – működési, fenntartási költségek (pl.: szemétszállítás, szennyvízkezelés, egyéb)
  – alternatívák felkutatása, bevezetése
  – üzemanyagellátás biztosítása, vagy új energiaellátású szállítóeszközök minél hamarabb gyártása, bevezetése
  – szociális kiadások (nyugdíjak, egyéb pénzbeli kiadások, támogatások biztosítása)

  – és a többi. A lényeg, hogy ne legyen felfordulás, anarchia, hanem egy békés átmenet legyen, ahol mindenki kiveszi a maga részét, ellátja a maga területét, munkafázisát, megbízható csoportokba való beosztását.

  Végül a cél egy pénz nélküli társadalom megszervezése, bevezetése, ami példa lehet más országok, népeknek is, ahol minden ember egyenlő, és nem muszájnak, hanem kötelességének érzi, hogy részt vegyen a társadalom ellátásban és fenntartásában – Lásd például: Jacque Fresco – Vénusz projekt. Egy magasabb tudatszinttel mindez megvalósítható.

  Áldás!

Hozzászólásodat, véleményedet szeretettel várjuk!