Történelem Feltárás

Meggyőződésünk, hogy a valós mélységű, torzítástól mentes igaz magyar történelmet ma még lehetetlen fizikai síkon kutatni.

Ennek tükrében természetesnek tartjuk, hogy sokan tanulmányozzák az igaz vagy igaznak vélt magyar történelem kapcsán mellőzött könyveket, leírásokat, valamint keresik és elemezik a meg nem semmisített, vagy éppen meg nem hamisított leleteket.

Teret adunk olyan elemzéseknek tehát, amelyek alapjául a fentiekben leírtak szolgálnak, de leginkább teret adunk annak, ami a “hivatalos”-hoz képest új irányokat és lehetőségeket mutatnak…


Volt pár éve egy Történelmi Igazságtétel Bizottság… mindenki várta … csalódás volt … ma már tudjuk, hogy ez is csak játszma része volt. A népbutító színház része ugyanúgy, mint a módszerváltás (hivatalosan rendszerváltásnak hívják, még, néhányan).

Feltárás nem volt. Csak elkenés. Igazságtétel? Na az se. Máig se. Ne is firtassuk a miértet. Tudjuk.

Igazságtételt akarunk? Nem! Hiszen embernek nincs joga ítélkezni másik ember felett, akármilyen módon is erőszakolták bele eddig ezt különböző, mára mindösszesen elavult jogrendekbe. Az Igazságtétel az Öregisten dolga. A végre már felébredt MAG népe tudja ezt. Tudja és kegyelmet ad. A bennünk élő, ezer év alatt sem kioltható Isteni Kegyelmet.

DE! Ettől még elvárása mindannyiunknak, hogy az igazság feltárásra kerüljön. Egy az egyben. Ferdítés nélkül. Az elnyomást, az ezt okozó fájdalmat is el kell engedni. Párhuzamosan pedig építeni az Új Hazát!

Honlapunk-e pontja előzetesen helyet ad a magyar történelmi igazságnak. Helyet ad minden nemzettársunk, minden magyar ember erről szóló írásának. (A beérkezett írások szerint folyamatosan idő-szakaszokra bontjuk.

A jelenlegi bontás XIX-XX. század valamint XVIII. század és előtte.)

Az Öregisten áldásával!
MI

 

Hozzászólásodat, véleményedet szeretettel várjuk!