üzenetem a cabalnak

attn to: Rócsildok, Rokefellerek, Warburgok, Búsok valamint királyok, nemesek, 300-ban vagy azonkívül kőmérgesek és minden más hasonló

Vége!

Mit jelent ez?

Honnan is értenéd, hiszen öntelt és gőgös vagy a rádruházott (és nem általad megszerzett) hatalomtól, évezredeken keresztül gyakorolhatott mindenhatóság érzésétől, a magadnak képzelt pénzhatalmi erőidtől, a tömeggyilkos hadseregeidtől. Mert azt hiszed ez még működik. Jelzem, s leszállok… nem, már nem. Már semmit sem ér az eddigi, STN-tól rádruházott hatalmad.

Miért nem? Azért mert felébredtünk.

A magyarok felébredtek. Tömegével. Hirtelen. Tudjuk, nem számítottak rá. Tudjuk, azt hiszitek, hogy a tudatmanipuláló eszközeitek még hatékonyabbak és működnek (hiszen számtalan kísérletben kipróbáltátok). De nem!

  • Hiába szórod már ránk a nanoszálas trükkjeidet vagy más alattomos eszközeidet.
  • Láthattad, ami utoljára még működött Damaszkuszban, majdan Kievben (jaaa, bocsi Kőváron) már nem működött Budapesten.
  • Hiába adtál direkt  utasítást a kilövésünkre is. Nem megy. Mert mi magyarok, már MI vagyunk. Együtt! és ez a MI rohamosan bővül és erősödik. Már épül a jövő nemzete, a közösség tiszteletére épülő új hazája a MAG népének. Azt nyilatkozta nemrég egy vezéretek ‘hiába öltök meg, ezerszer is visszatérek, ha kell ugyanebbe a testbe’ …  nahát … tudod? mi is. 🙂

Tudjuk, ettől rettegtél és bármi áron megpróbáltad megakadályozni és ennek ellenére mégis megtörtént. A MAG népe ráébredt, hogy hiába lopatták el veletek anno Egyiptomban tőlünk a tudást, bizonyos szakrális helyeinken azok számotokra ennek ellenére sem működésre képesek. A MAG népe visszaáll ősi feladatába. Lejárt a manipulált időtök.

Értsétek meg Ti is, véget ért. Az esélyetek a megtérésre kizárólag bennetek van, az Isteni Kegyelem elérésének egyetlen lehetséges útja belőletek indul. Számotokra is adott.

Adott a Kárpát Hazában élő vagy idetelepített mórjaitok számára is. Az itt eddig zsarnokoskodó népnyúzók is megkapják ezt a lehetőséget, tőlünk magyaroktól. Maradhattok, ha szívetekben, lelketekben is magyarrá tudtatok válni. Az ítélet ellenetek  – bár az nyilván jogos –  nem születik embertől, a Magyarok Istene, az Öregisten belátása szerint tesz. Adjátok át helyeteket, vér nélkül, távozzatok a már megszüntetésre ítélt hatalomból (Ti demokráciának neveztettétek).

Utóirat: üzenetem közvetlen címzettjei mellett megfontolandó azt értelmezni az összes kiszolgálótoknak is. Minden nemzet (mély és őszinte tiszteletem a kivételnek) jelenlegi politikai elitjének is. Beleértve természetesen a mélyszegénységbe taszított és lebutítani szándékozott nemzetemből 30-40-50 éve kiemelt és általatok kinevelt jelenlegi magyarokat is.

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Hozzászólásodat, véleményedet szeretettel várjuk!